Servicii de alpinism utilitar

Servicii de alpinism utilitar Cluj, în construcții, oferite de către firma SPIDER ALPIN din implica cele mai diverse tipuri de lucrări la înălțime: vopsirea, întreținerea, curățarea, construcția, pe șantierele de lucru care includ fațadele clădirilor de înălțime mica si medie, a clădirilor zgârie-nori, turbine eoliene, platforme petroliere, miniere, uzine de energie, baraje, construcții civile si industriale.

alpinisti profesionisti
Alpinism utilitar construcții industriale

Oferim servicii de alpinism utilitar în construcții industriale, incluzând montaj și demontaj echipamente, inspecții și monitorizare, vopsitorie și zugrăveli. Citește mai departe.

Alpinism utilitar în publicitate

Alpinismul utilitar in publicitate presupune decorarea / instalarea de spații publicitare outdoor (panouri publicitare, fațade clădiri, blocuri, etc.). Citește mai departe.

Montaj & întreținere antene GSM

Suntem specializați în alpinismul utilitar și oferim servicii de montare și întreținere a antenelor de telecomunicații GSM. Citește mai departe.

Toaletare arbori la înălțime

Echipa de alpiniști utilitari al companiei SPIDER ALPIN realizează tăierea copacilor sau toaletarea acestora. Citește mai departe!

montaj paratrasnet
Montarea paratrăsnetului – Informații utile

Fulgerul, o forță a naturii fascinantă dar și periculoasă, poate provoca daune semnificative clădirilor și poate pune în pericol viețile oamenilor. Din fericire, există o soluție eficientă pentru a ne proteja: montarea paratrăsnetului. Ce este paratrăsnetul? Un paratrăsnet, cunoscut și sub denumirea de paratoner sau parafulger, este un dispozitiv special conceput pentru a proteja clădirile, navele sau alte structuri împotriva loviturilor de fulger. Funcționează prin atragerea fulgerului către sine și direcționarea curentului electric al acestuia

Alpinism utilitar Cluj - SPIDER ALPIN

Avantajele alpinismului utilitar constau in faptul  ca alpinistii utilitari au capacitatea de a realiza un numar mare de lucrari, pot ajunge in locuri greu accesibile. Echipamentul presupune timp redus de instalare si dezinstalare si nu necesita spatiu liber in punctul de lucru, precum metodele clasice unde sunt necesare schele. Servicii de alpinism utilitar Cluj, toate procesele de munca si activitatile de alpinism utilitar, respecta o serie de etape ce presupun  documentarea privind activitatea espectiva prin studiul a schite, harti, detalii tehnice, date privind prognozele meteo, date referitoare la posibilitatile de retragere, salvare si prim ajutor, toate acestea pentru ca lucrarea sa fie executata in deplina siguranta.

Alpinism utilitar Cluj - SPIDER ALPIN

Alpinismul utilitar în forma sa actuală a început să se materializeze în anii ’70, în special în Franța, unde au fost angajați ghizi de munte pentru a stabiliza stâncile deasupra drumurilor și căilor ferate. Până la începutul anilor 1980, o serie de companii din Marea Britanie s-au format pentru a efectua lucrări de reparații la poduri, clădiri și stâlpi de electricitate. Apoi, industria s-a dezvoltat rapid  pentru a rezolva probleme dificile de acces la instalațiile de petrol și gaze. În 1987, șase companii s-au reunit și au creat Asociația pentru Comerțul cu Acces Rope Industrial (IRATA) pentru a promova standardele de afaceri și controlul acesteia. În prezent, acestea sunt în mare parte organul de conducere al alpinismului utilitar la nivel internațional și, deși unele alte țări au organizații similare mai mici, IRATA este cea mai importantă recunoaștere la nivel mondial.

Alpinism utilitar Cluj - SPIDER ALPIN

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?