Alipinism utilitar Cluj - SPIDER ALPIN

Servicii de alpinism utilitar

Servicii de alpinism utilitar Cluj, in constructii, oferite de catre firma SPIDER ALPIN din implica cele ma diverse tipuri de lucrari la inaltime : vopsirea, întreținerea, curățarea, construcția, pe șantierele de lucru care includ fatadele cladirilor de inaltime mica si medie, a cladirilor zgârie-nori, turbine eoliene, platforme petroliere, miniere, uzine de energie, baraje, construcții civile si industriale.

Alpinistii utilitari de la firma ALPIN SPIDER din Cluj, sunt capabili sa lucreze la inaltime, au spirit de echipa , si sunt disponibili pentru deplasari in afara orasului Cluj. De asemenea, toti au certificat de alpinist utilitar si dispun de o vasta experienta in domeniu

alpinisti profesionisti
Alpinism utilitar de întreținere a construcțiilor

Alpinismul utilitar de intretinere a fatadelor constructiilor civile si industriale  este foarte efcient si sigur, astfel incat puteti apela la un astfel de serviciu daca necesita in una dintre urmatoarele situatii: reparatii tencuieli ( fata de blocuri), vopsitorie si/sau zugraveli,

Alpinism utilitar in publicitate

Alpinismul utilitar in publicitate presupune decorarea / instalarea de spatii publicitare outdoor ( panouri publicitare, fatade cladiri, blocuri etc ). Alpinistii utilitari de la firma ALPIN SPIDER din Cluj, sunt capabili sa lucreze la inaltime, au spirit de echipa , si sunt disponibili pentru deplasari in afara orasului Cluj. De asemenea toti au certificat de alpinist utilitar si dispun de o vasta experienta in domeniu.

Alpinism utilitar Cluj
Alpinism utilitar in constructii

Serviciile de alpinism utilitar in constructii oferite de catre firma SPIDER ALPIN din Cluj implica cele ma diverse tipuri de lucrari la inaltime : vopsirea, întreținerea, curățarea, construcție, pe șantiere, lucrari care includ renovare a fatadele cladirilor de inaltime mica si medie, a cladirilor zgârie-nori, turbine eoliene, turnuri de telefonie mobila – GSM, platforme petroliere, miniere, uzine de energie, baraje, construcții civile si industriale.

Montaj & întreținere antene GSM

Oferm servicii de alpinism utiltar pentru,montarea si intretinerea antenelor de telecomunicatii GSM, avand expertiza in acest domeniu. Am efectuat acest tip de lucrari pentru cele mai importante companii de telefonie mobila.

Toaletare arbori la înalțime

Echipa de alpinisti utilitari ai companiei SPIDER ALPIN realizează tăierea copacilor sau toaletarea acestora . Serviciile de alpinism industrial arboristic includ:
1.îndepărtarea completă a copacilor;
2.îndepărtarea ramurilor uscate;
3.încoronarea copacilor;

Alpinism utilitar Cluj - SPIDER ALPIN

Avantajele alpinismului utilitar constau in faptul  ca alpinistii utilitari au capacitatea de a realiza un numar mare de lucrari, pot ajunge in locuri greu accesibile. Echipamentul presupune timp redus de instalare si dezinstalare si nu necesita spatiu liber in punctul de lucru, precum metodele clasice unde sunt necesare schele. Servicii de alpinism utilitar Cluj, toate procesele de munca si activitatile de alpinism utilitar, respecta o serie de etape ce presupun  documentarea privind activitatea espectiva prin studiul a schite, harti, detalii tehnice, date privind prognozele meteo, date referitoare la posibilitatile de retragere, salvare si prim ajutor, toate acestea pentru ca lucrarea sa fie executata in deplina siguranta.

Alpinism utilitar Cluj - SPIDER ALPIN

Alpinismul utilitar în forma sa actuală a început să se materializeze în anii ’70, în special în Franța, unde au fost angajați ghizi de munte pentru a stabiliza stâncile deasupra drumurilor și căilor ferate. Până la începutul anilor 1980, o serie de companii din Marea Britanie s-au format pentru a efectua lucrări de reparații la poduri, clădiri și stâlpi de electricitate. Apoi, industria s-a dezvoltat rapid  pentru a rezolva probleme dificile de acces la instalațiile de petrol și gaze. În 1987, șase companii s-au reunit și au creat Asociația pentru Comerțul cu Acces Rope Industrial (IRATA) pentru a promova standardele de afaceri și controlul acesteia. În prezent, acestea sunt în mare parte organul de conducere al alpinismului utilitar la nivel internațional și, deși unele alte țări au organizații similare mai mici, IRATA este cea mai importantă recunoaștere la nivel mondial.

Alpinism utilitar Cluj - SPIDER ALPIN