Serviciu

Montaj & întreținere antene GSM

Oferm servicii de alpinism utiltar pentru,montarea si intretinerea antenelor de telecomunicatii GSM, avand expertiza in acest domeniu. Am efectuat acest tip de lucrari pentru cele mai importante companii de telefonie mobila.

email : office@spideralpin.ro

tel : 0755 312 904

Toate lucrările se desfășoară fără utilizarea schelelor și a altor echipamente sigure, totul este înlocuit cu echipamente de înaltă calitate de înaltă calitate. Doar specialiștii care sunt capabili să facă față tuturor sarcinilor în mod corect, cu grijă și profesional își asumă locul de muncă. Revenind la specialiști profesioniști pentru ajutor, nu există riscul de a deteriora fațada clădirii. Datorită experienței și abilității angajaților, munca se desfășoară chiar și în cele mai inaccesibile locuri. Dar eficiența și calitatea înaltă sunt considerate unul dintre avantajele fundamentale datorită cărora serviciile sunt solicitate.

Profesionalismul alpinistilor utilitari de la compania SPIDER ALPIN din Cluj este redat de calitatea și diversitatea lucrărilor efectuate, precum și de lista diversă de clienți care au apelat la serviciile noastre. Aria de acoperire este foarte extinsă, firma noastră acoperind toată gama de servicii în special in zona de Nord-Vest, Nord-Est si Centru a țarii. Efectuam lucrari de alpinism utilitar in judetele : Cluj, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Timis, Arad, Satu Mare, Suceava etc.