Serviciu

Alpinism utilitar Cluj
Alpinism utilitar in constructii

Suntem o firmă de alpinism utilitar din Cluj, bazată exclusiv pe tehnici de alpinism utilitar profesional si industrial. După cum probabil ştiți, alpinismul utilitar industrial este o meserie riscantă, îţi desfăşori de multe ori activitatea la înălţime, fiind asigurat doar de o coardă, viaţa îţi atârnă de un fir de aţă, aproape la propriu.

email : office@spideralpin.ro

tel : 0755 312 904

Serviciile de alpinism utilitar in constructii oferite de catre firma SPIDER ALPIN din Cluj implica cele ma diverse tipuri de lucrari la inaltime : vopsirea, întreținerea, curățarea, construcție, pe șantiere, lucrari care includ renovare a fatadele cladirilor de inaltime mica si medie, a cladirilor zgârie-nori, turbine eoliene, turnuri de telefonie mobila – GSM, platforme petroliere, miniere, uzine de energie, baraje, construcții civile si industriale.

Profesionalismul firmei SPIDER ALPIN din Cluj este redat de calitatea și diversitatea lucrărilor efectuate, precum și de lista diversă de clienți care au apelat la serviciile noastre. Aria de acoperire este foarte extinsă, firma noastră acoperind toată gama de servicii în special in zona de Nord-Vest, Nord-Est si Centru a țarii. Efectuam lucrari de alpinism utilitar in judetele : Cluj, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Timis, Arad, Satu Mare, Suceava etc.

Alpinisti utilitari din Cluj executa lucrari de intretinere a turnurilor de telefonie mobila GSM