Serviciu

alpinisti profesionisti
Alpinism utilitar construcții industriale

Alpinismul utilitar de întreținere a fațadelor construcțiilor civile si industriale  este foarte eficient și sigur, astfel încât puteți apela la un astfel de serviciu dacă necesită in una dintre următoarele situații:

  1. reparații tencuieli ( fața de blocuri),
  2. vopsitorie si/sau zugrăveli,
  3. montaje de suporți antene, montaje cabluri,
  4. termoizolații (polistiren, vata),
  5. închidere rosturi între blocuri, jgheaburi, burlane, lucrări de întreținere silozuriț

Toate procesele de munca si activitatile de alpinism utilitar, respectând o serie de etape ce presupun  documentarea privind activitatea espectiva prin studiul a schite, harti, detalii tehnice, date privind prognozele meteo, date referitoare la posibilitățile de retragere, salvare si prim ajutor, toate acestea pentru ca lucrarea sa fie executata in deplina siguranta.

Efectuăm lucrări de alpinism utilitar în orașele: Cluj Napoca, Târgu Mureș, Bistrița, Baia Mare, Timișoara, Arad, Satu Mare, Alba Iulia, Oradea, Sibiu, Hunedoara, etc.

 

Suntem aici pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate. Apelați-ne la +40 747 614 689 sau trimiteți-ne un email la adresa office@spideralpin.ro pentru mai multe informații și programări. Beneficiați de experiența și competența noastră în domeniu.

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?