Serviciu

Alpinism utilitar in publicitate

email : office@spideralpin.ro

tel : 0755 312 904

Alpinismul utilitar in publicitate presupune decorarea / instalarea de spatii publicitare outdoor ( panouri publicitare, fatade cladiri, blocuri etc ). Alpinistii utilitari de la firma ALPIN SPIDER din Cluj, sunt capabili sa lucreze la inaltime, au spirit de echipa , si sunt disponibili pentru deplasari in afara orasului Cluj. De asemenea toti au certificat de alpinist utilitar si dispun de o vasta experienta in domeniu.

Serviciile de alpinism utilitar in constructii oferite de catre firma SPIDER ALPIN din Cluj  implica cele ma diverse tipuri de lucrari la inaltime :  vopsirea, întreținerea, curățarea, construcția, pe șantierele de lucru care includ fatadele cladirilor de inaltime mica si medie, a cladirilor zgârie-nori, turbine eoliene, platforme petroliere, miniere, uzine de energie, baraje,  construcții civile si industriale.

Profesionalismul firmei SPIDER ALPIN din Cluj este redat de calitatea și diversitatea lucrărilor efectuate, precum și de lista diversă de clienți care au apelat la serviciile noastre. Aria de acoperire este foarte extinsă, firma noastră acoperind toată gama de servicii în special in zona de Nord-Vest, Nord-Est si Centru a țarii. Efectuam lucrari de alpinism utilitar in judetele : Cluj, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Timis, Arad, Satu Mare, Suceava etc.