Serviciu

Alpinism utilitar în publicitate

Alpiniștii utilitari de la firma SPIDER ALPIN din Cluj, sunt capabili sa lucreze la înălțime, au spirit de echipa, și sunt disponibili pentru deplasări în afara orașului Cluj. De asemenea toți au certificat de alpinist utilitar si dispun de o vasta experiența in domeniu.

Serviciile de alpinism utilitar in construcții oferite de către firma SPIDER ALPIN din Cluj Napoca  implica cele mai diverse tipuri de lucrări la înălțime :

  1. Montare Bannere pe fațade blocuri, pe panouri publicitare
  2. Montare casete luminoase
  3. Montare Mesh-uri, mari dimensiuni,
  4. Montare spoturi
  5. Montare backlifturi, frontlifturi
  6. Montare autocolante
  7. Recondiționare, revopsire totemuri

 

Profesionalismul firmei SPIDER ALPIN din Cluj este redat de calitatea și diversitatea lucrărilor efectuate, precum și de lista diversă de clienți care au apelat la serviciile noastre.

Efectuăm lucrări de alpinism utilitar în orașele: Cluj Napoca, Târgu Mureș, Bistrița, Baia Mare, Timișoara, Arad, Satu Mare, Alba Iulia, Oradea, Sibiu, Hunedoara, etc.

 

Suntem aici pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate. Apelați-ne la +40 747 614 689 sau trimiteți-ne un email la adresa office@spideralpin.ro pentru mai multe informații și programări. Beneficiați de experiența și competența noastră în domeniu.