Serviciu

Toaletare arbori la înălțime

Echipa de alpiniști utilitari al companiei SPIDER ALPIN realizează tăierea copacilor sau toaletarea acestora. Citește mai departe!

Echipa de alpinisti utilitari al companiei SPIDER ALPIN realizează toaletare arbori lor și defișarea acestora.  Serviciile de alpinism utilitar arboristic includ:

  1. îndepărtarea ramurilor uscate;
  2. încoronarea copacilor;
  3. înlăturarea ramurilor și blocajelor atârnate după balamă;
  4. îndepărtarea copacilor de pe acoperișuri și fațade ale clădirilor;
  5. îndepărtarea completă a copacilor.

Toaletarea arborilor este cea mai benefică pe timp de iarnă, deoarece în acest moment copacii sunt în repaus, precum și oferă condițiile cele mai sigure pentru alpiniști.

Care este importanța toaletării arborilor?

Înlăturarea arborilor uscați sau de urgență este comandată atât de serviciile orașului și de întreprinderi, cât și de persoanele private. Tăierea tradițională a rădăcinilor în oraș nu este întotdeauna posibilă. Când un copac cade, acesta se poate comporta imprevizibil și poate distruge clădirile din jur sau fire de rupere, ceea ce va presupune costuri suplimentare pentru plata reparației obiectelor deteriorate. În astfel de cazuri, este necesar să contactați alpiniști utilitari.

Cum se desfășoară toaletarea arborilor cu ajutorul alpiniștilor utilitari?

Toaletarea pornește din partea de sus a arborilor. Alpinisti taie ramurile și coboară cu atenție în jos, asigurându-se cu funii. Prin această metodă de tăiere a copacilor, probabilitatea de a provoca pagube la trecători sau în clădirile înconjurătoare se reduce la aproape zero.
Copacii de urgență aflați în prealabil nu vor reprezenta o amenințare pentru pietoni și vehicule în timpul vremii nefavorabile.
Un alt avantaj al muncii alpinistilor utilitari este capacitatea de a desfășura lucrări în aproape orice mediu, inclusiv pe fațadele și acoperișurile clădirilor, unde, de asemenea, răsăresc copaci.

Efectuăm lucrări de alpinism utilitar în orașele: Cluj Napoca, Târgu Mureș, Bistrița, Baia Mare, Timișoara, Arad, Satu Mare, Alba Iulia, Oradea, Sibiu, Hunedoara, etc.

Suntem aici să vă oferim servicii profesionale de toaletare a arborilor. Sunați-ne la +40 747 614 689 sau trimiteți-ne un email la adresa office@spideralpin.ro pentru mai multe informații și programări. Vă stăm la dispoziție cu experiența și competența dobândită în toaletarea arborilor.

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?