curatare fatada cu alpinist utilitar
  • Client: Clădire birouri
  • Location: Cluj Napoca
  • Started: iulie 2015
  • Completed: august 2015

Serviciile de alpinism utilitar in construcții oferite de către firma SPIDER ALPIN din Cluj implica cele mai diverse tipuri de lucrări la înălțime:

  • vopsirea, întreținerea, curățarea, construcția, pe șantierele de lucru care includ fațadele clădirilor de înălțime mica si medie, a clădirilor zgârie-nori, turbine eoliene, platforme petroliere, miniere, uzine de energie, baraje, construcții civile si industriale.

 

 

Profesionalismul alpiniștilor utilitari de la compania SPIDER ALPIN din Cluj este redat de calitatea și diversitatea lucrărilor efectuate, precum și de lista diversă de clienți care au apelat la serviciile noastre.

Efectuăm lucrări de alpinism utilitar în județele:

Cluj, Mureș, Bistrita-Nasaud, Maramures, Timis, Arad, Satu Mare, Suceava etc.

 

Suntem aici să vă oferim soluții personalizate pentru întreținerea fațadelor prin tehnica de alpinism utilitar. Fiind specializați în acest domeniu, suntem pregătiți să gestionăm orice tip de proiect, indiferent de complexitatea sau dificultatea acestuia.

Contactați-ne la numărul +40 747 614 689 sau trimiteți-ne un email la adresa office@spideralpin.ro pentru a discuta în detaliu cerințele dumneavoastră și a programa o evaluare. Echipa noastră profesionistă vă stă la dispoziție cu experiență și competență în domeniul întreținerii fațadelor.

Distritbuie
Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?