• Client: Biserica din Caracal
  • Location: Caracal
  • Started: iulie 2018
  • Completed: august 2018

 

Firma Spider Alpin din Cluj Napoca își trimite angajații la cursuri de formare profesionala , echipamente și materiale ce respecta standardul de calitate ISO 9001, deoarece vrem sa atingem mereu standardele clienților noștri.
Alpiniști utilitari realizăm lucrări la înălțime și în locurile greu accesibile.  Calitate și seriozitate la prețuri negociabile.

 

CONSULTANȚĂ

Suntem bucuroși să vă oferim servicii de consultanță gratuite, disponibile non-stop, 24 de ore pe zi. Vă încurajăm să ne contactați oricând aveți întrebări sau solicitați o ofertă. Suntem aici pentru a vă ajuta cu plăcere.

TARIFE ȘI PREȚURI

Preturile practicate de compania noastra SPIDER ALPIN din Cluj sunt in concordanta cu realitatile economice si reflecta intr-un mod profesionist calitatea și durabilitatea lucrarilor pe care le executam pentru parteneri.

TRANSPORT

Colegii noștri vor ajunge la dumneavoastră la orice oră in vederea constatării și evaluării proiectului din punct de vedere al materialelor ce trebuie folosite, drumurilor de acces precum și stabilirea numărului de alpiniști care vor fi disponibili pentru începerea lucrărilor.

Distritbuie
Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?