Lucrări de montaj

Suntem o firmă de alpinism utilitar din Cluj, bazată exclusiv pe tehnici de alpinism utilitar profesional si industrial. După cum probabil ştiți, alpinismul utilitar industrial este o meserie riscantă, îţi desfăşori de multe ori activitatea la înălţime, fiind asigurat doar de o coardă, viaţa îţi atârnă de un fir de aţă, aproape la propriu.

Din păcate există colegi alpinişti utilitari industriali care oferă aceste servicii doar pentru că le place riscul și adrenalina, fiind foarte puțini responsabili și focusați. De aceea, câteodata apar situaţii în care cad materiale care nu ar trebui să cadă, un lucru care reprezintă un risc pentru oamenii care trec in zonă sau în unele cazuri pot să se dezechilibreze alpiniștii. Aceasta se întâmplă cel mai des din cauza amatorismului cât și a lipsei unui echipament omologat, profesionist. Un alpinist profesionist trebuie să dețină: adeverințele medicale la zi, diploma de absolvire în domeniul alpinism utilitar și echipamentul de serviciu verificat la zi.

 

Firma Spider Alpin dn Cluj își trimite angajații la cursuri de formare profesionala , echipamente și materiale ce respecta standardul de calitate ISO 9001, deoarece vrem sa atingem mereu standardele clienților noștri.

Alpinisti utilitari realizăm lucrări la înălțime și în locurile greu accesibile. Termosistem, vopsitori cadre metalice, deblocare uși, montaj banner-e ,montaj și întreținere burlane, întreținere fațade de blocuri și alte servicii la cererea dumneavoastră. Calitate și seriozitate la prețuri negociabile.