Alpinism utilitar Cluj
  • Client: Primaria Bistrita
  • Location: Bistrita
  • Started: iulie 2017
  • Completed: august 2017
Reparații pod Bistrița

Compania SPIDER ALPIN, realizează o gamă completă de servicii de alpinism utilitar în orașul Cluj pentru lucrări de mare altitudine. Suntem o companie de alpinism utilitar din Cluj care activează de 10 ani și a reușit deja să se obțină cele mai bune rezultate in domeniu. Echipa noastră este formată din angajați profesioniști cu echipamente și echipamente moderne, cu mai mult de 5 ani de experiență în alpinism industrial și peste 10 ani în lucrări de construcții.

Alpinisitii utilitari de la compania SPIDER ALPIN din Cluj, au realizat peste 1000 de lucrări realizat în domeniul alpinismului utilitar pentru construcția si renovarea fațadelor apartamentelor, caselor, clădirilor din tot orașul. Mai mult de 1000 de lucrări mici și mari efectuate de noi la lucrări de construcție și finisare, cum ar fi: renovare de apartamente, case. Repararea și construcția balcoanelor, finisarea balcoanelor cu placare, bord ondulat. Finisajul fantezelor și al ușilor. Țevi de lipit. Instalarea și demontarea camerelor de luat vederi, a turnurilor GSM, a panourilor publicitare și a diferitelor structuri la înălțime. Etanșarea cusăturilor interpanel. Vopsirea fațadelor. Instalarea și demontarea structurilor cu gips-carton și multe alte lucrări de construcție și finisare.

Avantajele alpinismului utilitar este acela ca alpinistii utilitari au capacitatea de a realiza un numar mare de lucrari, pot ajunge in locuri greu accesibile. Echipamentul presupune timp redus de instalare si dezinstalare si nu necesita spatiu liber in punctul de lucru, precum metodele clasice unde sunt necesare schele. Fiecare alpinist utilitar trebuie sa intruneasca o serie de conditii pentru a lucra in acest domeniu si periodic exista evaluari aupra carora este supus fiecare in parte. Acesta obligatoriu primeste o instruire riguroasa privind tehnica si echipamentul folosit, este instruit in vederea efectuarii de operatiuni de salvare si acordarii primului ajutor. Totodata si echipamentele folosite sunt, de asememenea, periodic verificate si intretinute aplicandu-se proceduri de lucru stricte.

CONSULTANȚĂ

Oferim consultanță gratuită 24/7 așa că ne puteți suna pentru orice întrebare sau cerere de ofertă. Sperăm ca sfaturile noastre sa vă fie de folos in a vă ajuta să vă hotărâți în luarea unei soluții bune economisind bani și timp.

TARIFE ȘI PREȚURI

Preturile practicate de compania noastra SPIDER ALPIN din Cluj sunt in concordanta cu realitatile economice si reflecta intr-un mod profesionist calitatea și durabilitatea lucrarilor pe care le executam pentru parteneri.

TRANSPORT

Colegii noștri vor ajunge la dumneavoastră la orice oră in vederea constatării și evaluării proiectului din punct de vedere al materialelor ce trebuie folosite, drumurilor de acces precum și stabilirea numărului de alpiniști care vor fi disponibili pentru începerea lucrărilor.

Intotdeauna o echipa de lucru este formata obligatoriu din minim doi alpinisti utilitari, unul desemnat a fi sef de echipa, iar altul loctiitorul acestuia. Dupa caz, in general in conditiile de iarna se admite ca echipa sa fie formata din 4 alpinisti utilitari care sa lucrez in grupe de cate 2. Este interzis lucrul individual. Pregatirea operatorilor alpinisti este realizata astfel incat fiecare operator sa fie capabil de a se autosalva sau sa-si salveze un coechipier, intr-o situatie dificila. Acestia dispun de echipamente de rezerva, trusa de prim ajutor, echipamente de bivuac, alimente, apa de rezerva si altele, dupa caz. Un kit standard pentru salvari este disponibil tuturor echipelor de alpinisti utilitari, fiind alcatuit din echipament de catarare, scripeti, corzi si ancore. Alpinistii purtand desigur echipament individual de protectie, specific eliminarii pericolului caderii in gol sau al alunecarii pe o panta inclinata.