Alpinism utilitar Cluj
  • Client: Primăria Bistrita
  • Location: Bistrita
  • Started: iulie, 2017
  • Completed: august, 2017

Compania SPIDER ALPIN, realizează o gamă completă de servicii de alpinism utilitar în orașul Cluj pentru lucrări de mare altitudine. Suntem o companie de alpinism utilitar din Cluj care activează de 10 ani. Și a reușit deja să se obțină cele mai bune rezultate in domeniu. Echipa noastră este formată din angajați profesioniști cu echipamente moderne. Mai mult de 10 ani de experiență în alpinism industrial și peste 10 ani în lucrări de construcții.

AVANTAJE

Avantajele alpinismului utilitar este acela ca alpinistii utilitari au capacitatea de a realiza un numar mare de lucrari. Ei pot ajunge in locuri greu accesibile. Echipamentul presupune timp redus de instalare si dezinstalare si nu necesita spatiu liber in punctul de lucru, precum metodele clasice unde sunt necesare schele. Fiecare alpinist utilitar trebuie sa întruneasca o serie de condiții pentru a lucra in acest domeniu. Și periodic exista evaluări asupra cărora este supus fiecare in parte. Acesta obligatoriu primeste o instruire riguroasa privind tehnica si echipamentul folosit, este instruit in vederea efectuarii de operatiuni de salvare si acordarii primului ajutor. Totodata si echipamentele folosite sunt, de asememenea, periodic verificate si intretinute aplicandu-se proceduri de lucru stricte.

CONSULTANȚĂ

Suntem la dispoziția dvs. cu servicii de consultanță gratuite disponibile non-stop, 24 de ore pe zi. Vă încurajăm să ne contactați pentru orice întrebare sau cerere de ofertă aveți.

 

TARIFE ȘI PREȚURI

Preturile practicate de compania noastra SPIDER ALPIN din Cluj sunt in concordanta cu realitatile economice si reflecta intr-un mod profesionist calitatea și durabilitatea lucrarilor pe care le executam pentru parteneri.

TRANSPORT

Colegii noștri vor ajunge la dumneavoastră la orice oră in vederea constatării și evaluării proiectului din punct de vedere al materialelor ce trebuie folosite, drumurilor de acces precum și stabilirea numărului de alpiniști care vor fi disponibili pentru începerea lucrărilor.

 

Distritbuie