În cadrul acestor proiecte, am folosit nacele pentru a asigura accesul sigur și eficient la înălțime. Nacela este un echipament specializat montat pe un vehicul sau pe o structură fixă, care poate fi ridicată sau coborâtă pentru a permite lucrătorilor să ajungă la înălțimi mari. Aceasta este esențială în alpinismul utilitar, oferind o platformă stabilă pentru efectuarea diferitelor lucrări la înălțime.

Intervenții cu nacelă pe care le-am oferit clienților:

Renovare fațadă bloc vechi în Târgu Mureș

În octombrie anul trecut, am demarat un proiect de renovare a fațadei unui bloc vechi situat în Târgu Mureș. Cu 3 alpiniști utilitari am început lucrările care au durat două zile complete, cu finalizarea acestora în cea de-a treia zi.

Procesul de renovare a implicat o serie de etape complexe:

  • curățarea și pregătirea suprafeței,
  • repararea și înlocuirea elementelor deteriorate,
  • precum și aplicarea unui nou strat de vopsea.

Folosind tehnici specializate de alpinism utilitar, am avut acces la zonele dificil de atins, permițându-ne să realizăm lucrările în condiții de siguranță și eficiență.

Renovarea fațadei acestui bloc vechi a reprezentat o provocare, dar cu experiența și abilitățile noastre, am reușit să transformăm aspectul clădirii, conferindu-i un aspect proaspăt și îmbunătățind calitatea și durabilitatea suprafeței.

Toaletare arbori în Cluj-Napoca

Recent, am efectuat un proiect important de tăiere și îngrijire a arborilor în orașul Cluj-Napoca. Cu ajutorul unei nacele și a unei echipe bine pregătite, am intervenit pentru a rezolva problema a 5-6 copaci aflați pe diverse străzi din oraș.

Procesul a implicat evaluarea și identificarea copacilor care necesitau intervenție, urmată de tăierea acestora conform standardelor și regulilor de siguranță. Cu atenție și precizie, am reușit să efectuăm lucrările necesare pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea străzilor afectate.

Această intervenție nu numai că a contribuit la estetica generală a orașului, ci și la siguranța și confortul locuitorilor. Eforturile noastre în cadrul acestui proiect reprezintă angajamentul nostru față de mediu și comunitate, și suntem mândri să putem contribui la îmbunătățirea calității vieții în orașul Cluj-Napoca.

Montare și demontare jgheaburi și burlane la Turda

În luna martie, echipa noastră de alpiniști utilitari a efectuat un proiect important de montare și demontare a jgheaburilor și burlanelor în orașul Turda. Cu ajutorul unei nacele și a expertizei noastre, am intervenit pentru a asigura o gestionare eficientă a apelor pluviale și o funcționare optimă a sistemelor de scurgere.

Curățare și întreținere a fațadelor clădirilor
Reparații la înălțime
Montare și demontare a structurilor
Montare și întreținere a panourilor solare
Curățare și întreținere a conductelor și rezervoarelor
Instalare și înlocuire a semnelor publicitare și a iluminatului

Cu experiența noastră vastă și echipa de specialiști, suntem pregătiți să abordăm orice provocare la înălțime.
Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre proiectele dvs. și pentru a afla cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele.

Distritbuie
Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?