Serviciu

Doborare brad cu alpinisti utilitari in Feleacu, Cluj
Doborârea unui brad înalt între două case
  • Location: Feleacu
  • Started: 8 Martie
  • Completed: 8 Martie

Ne mândrim să împărtășim un proiect recent care ne-a pus la încercare abilitățile și profesionalismul: doborârea unui brad înalt între două case. Situat în Feleacu și a fost un potențial pericol pentru imobilele din apropiere. Am fost contactați să intervenim și să rezolvăm situația în mod sigur și eficient.

Proiectul a avut loc în urmă cu o săptămână, vineri, în preajma zilei de 8 martie. Împreună cu echipa noastră de alpiniști utilitari, am intervenit pentru a asigura doborârea controlată a bradului, evitând astfel orice daune colaterale. Doi dintre membrii echipei noastre, specializați în toaletarea și doborârea arborilor, au gestionat operațiunea cu pricepere și responsabilitate.

Ne-am asigurat că întreaga acțiune s-a desfășurat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și protecție a mediului, respectând cu strictețe procedurile și reglementările în vigoare.

Rezultatul? Un proiect finalizat cu succes. Mai multe proiecte le găsiți aici.

La Spider Alpin, suntem dedicați să oferim soluții eficiente și sigure pentru orice provocare întâmpinată. Pentru mai multe informații despre proiectele noastre sau despre serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm!

Distritbuie
Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?