Articol

alpinism utilitar cluj

Vopsirea structurilor metalice

Vopsirea structurilor metalice

Principalul avantaj al structurilor metalice este greutate relativ redusă (spre deosebire de produsele din beton armat), o construcție mai rapidă și mai convenabilă, instalare și demontare simplă, producție intensivă și în serie, funcționare pe termen lung și transportabilitate, și cel mai important – fiabilitate . Dezavantajul este că, sub influența mediului, aceste structuri își pierd calitatea și aspectul. Prin urmare, toate suprafețele necesită o anumită protecție.

Angajații companiei de alpinism industrial Spideralpin Cluj vor vopsi structuri și le vor proteja împotriva coroziunii într-un mod profesional și de înaltă calitate . Cu ajutorul acestor servicii, puteți prelungi durata de viață a metalului pentru o lungă perioadă de timp și, de asemenea, îi puteți oferi un aspect mai atractiv. În activitatea noastră, folosim numai materiale de înaltă calitate și testate în timp.

Pentru structurile metalice deja vopsite (inclusiv oțel zincat, tablă), efectuăm un test de aderență înainte de prelucrare. Pentru a face acest lucru, realizăm o grilă de 5-6 zgârieturi cu un instrument ascuțit și lipim o bandă specială în acest loc. Dacă nu mai există vopsea pe bandă, atunci aderența stratului de acoperire este bună și vopsirea se face peste ea. În caz contrar, învelișul vechi este complet îndepărtat.

Avem o vastă experiență în lucrul cu vopsele și lacuri și materiale polimerice, așa că putem oferi următoarele servicii:

  • vopsirea structurilor metalice, poduri de orice configurație;
  • vopsirea țevilor, coloanelor, suporturilor (linii electrice, catarguri);
  • vopsirea cadrelor, fermelor, grinzilor, profilelor;
  • Vopsirea vitraliilor și gardurilor;
  • prelucrarea elementelor de fixare și a elementelor de forță, ochiurilor de armare;
  • protecție anticorozivă a elementelor;
  • vopsirea rezervoarelor industriale și a cisternelor;
  • facilități de servicii (garduri, scări, grătare, platforme) etc.

Vopsirea structurilor metalice noi

În primul rând, se efectuează o curățare preliminară a suprafeței cu un grund și numai după aceea se efectuează vopsirea în sine. Lucrul în acest mod poate fi efectuat numai dacă structura este încă nouă și fără semne de deteriorare. Dar acest lucru nu se întâmplă des, prin urmare, metoda de vopsire a metalului permite, de asemenea, utilizarea vopselelor „3 într-unul” (transformator de rugină, sol, vopsea) – numai acest amestec poate fi utilizat pentru a acoperi imediat orice suprafață.

Vopsirea produselor vopsite anterior

Acest tip de serviciu diferă de alții prin faptul că, înainte de aplicarea vopselei, este necesar să curățați suprafața de blistere (așa-numitele bug-uri). Aceste umflături se formează numai acolo unde umezeala a pătruns sub vopsea și a apărut rugina. În acest caz, Vopsirea fără „rezolvarea erorilor” este ineficientă, deoarece în timp, coroziunea va continua în interiorul lor. Prin urmare, pentru a preveni coroziunea, este necesar să curățați aceste zone și apoi să le acoperiți cu un convertor de rugină. Înainte de vopsire, suprafața poate fi curățată manual (cu șmirghel) sau folosind dispozitive electrice, care sunt furnizate cu atașamente speciale. Sub formă de grund, pentru vopsire se folosește plumb roșu sau vopsea diluată cu spirt alb. Este important de remarcat faptul că amorsarea este mult mai importantă decât Vopsirea în sine: calitatea adeziunii vopselei la suprafață depinde de calitatea grundului. Pregătirea suprafețelor necesită întotdeauna mult mai mult timp și efort decât ea însăși. Și totul pentru că grundul trebuie să fie bine uscat. Vopsirea structurilor metalice se face uneori într-un singur strat, iar uneori în două. Totul depinde de tipul de vopsea. Vopseaua se aplică de obicei cu o pensulă și o rolă sau folosind un pistol de pulverizare.

Vopsirea podurilor

Podurile au nevoie de o îngrijire mai atentă, deoarece sunt cel mai susceptibile la multe influențe negative (umiditate, reactivi, deteriorări mecanice și vibrații). În condiții nefavorabile, coroziunea poate deteriora metalul cu o rată de până la 0,4 mm pe an. Trebuie să avem o stare perfectă a podurilor pentru a asigura deplasarea sigură și sigură a vehiculelor. Din acest motiv, este atât de important să efectuați în timp util protecția anticorozivă a suporturilor, precum și a pardoselilor.

Pentru a rezolva astfel de probleme, compania noastră folosește doar mijloace dovedite bazate pe structuri polimerice. Vopsirea podurilor realizate cu aceste materiale se distinge nu numai prin calitate excelentă, ci și printr-o garanție pe termen lung (până la 20 de ani) că structurile vor fi utilizate fără a fi nevoie de reparații majore.

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?