Alpinisti utilitari Cluj

Renovarea fațadelor

Mai devreme sau mai târziu, din cauza impactului mediului,   fațadele clădirilor se degradează. Acest lucru conduce la necesitatea de a repara fațadele . Cele mai solicitante sunt fațadele cu finisaje din ipsos. Astfel de fațade sunt cele mai expuse la distrugere. Acest lucru devine vizibil din cauza fisurilor de pe fațadă, a vopselei sterse, a petelor de umezeală, care duc treptat la distrugerea stratului de tencuială. Prin urmare, este important să nu întârziați și să planificați executarea lucrărilor de renovare fațadă cât mai curând posibil, altfel se poate ajunge la consecințe negative (prabusirea fatadei soldata cu accidente umane si distrugeri materiale).

 

Alpinism utilitar ClujRenovarea corectă a fațadei nu este o sarcină ușoară. Prin urmare, este necesar să planificați reparația actuală a fațadei de îndată ce primele semne de uzură încep să apară. Decorarea fațadelor nu depinde de data de expirare, se întâmplă ca tencuiala fațadei să dureze zeci de ani și se întâmplă să nu dureze nici măcar un an. Prețurile pentru lucrările de fațadă depind de volumul și complexitatea implementării. De regulă, prețul pentru renovarea fațadei este fragmentar mult mai mare decât costul finisării fațadei integral.

 

Compania noastră efectuează  reparații de fațade  folosind metoda alpinismului industrial. Această metodă este rapidă și relativ ieftină pentru lucrările de fațadă. Acest lucru este influențat de absența necesității construcției schelelor și a utilizării mecanismelor de ridicare. Alpiniștii industriali au capacitatea de a repara rapid fisurile de pe fațadă, de a repara zonele cu probleme de tencuială și de a restabili tencuiala decorativă. Lucrările de fațadă ale alpiniștilor industriali sunt mult mai ieftine decât utilizarea schelelor și platformelor aeriene.

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.