Articol

Alpinism utilitar Cluj

Instalarea structurilor metalice

Instalarea structurilor din oțel este o componentă foarte importantă a construcțiilor moderne și a zonelor conexe. Iar timpul este una dintre principalele valori ale vieții noastre.
Instalarea structurilor metalice ușoare este una dintre numeroasele tipuri de lucrări efectuate de compania Spider Alpin din Cluj. Lucrarea se efectuează numai din metal laminat de înaltă calitate, conform proiectului arhitectural ( furnizat de client), în conformitate cu standardele și măsurile de siguranță aplicabile.

Gama de aplicare a structurilor metalice prefabricate este foarte largă, iată doar câteva dintre opțiuni:

  • structuri publicitare complexe mari;
  • clădiri industriale, hangare, ateliere, pavilioane comerciale;
  • amplasamente pentru instalarea echipamentelor climatice și de ventilație.

Suntem pregătiți să realizăm instalarea structurilor metalice de orice tip. În același timp, instalarea se va realiza eficient și rapid. Urmăm toate normele stabilite. Instalarea se efectuează în conformitate cu acestea și fără riscuri.

Avantajele instalării structurilor metalice de către specialiștii companiei noastre: calitatea produselor utilizate!
În activitatea noastră, folosim numai produse din metal laminat de înaltă calitate de la furnizori de încredere. Toate elementele structurilor create – grinzi, grinzi, rafturi, elemente de legătură – sunt testate și supuse tratamentului anticoroziv și al vopselei. Pentru instalarea structurilor metalice, folosim sudarea electrică și conexiunile cu șuruburi, în funcție de tehnologia de instalare, cerințele clienților și proiectul arhitectural.

De asemenea, este important ca, în cooperare cu noi, să fiți siguri că toate lucrările la instalarea structurilor metalice vor fi efectuate la cel mai mic preț. Drept urmare, veți avea nu numai lucrări de înaltă calitate cu structuri metalice ci și instalarea lor profesională, cu un cost accesibil.

Un argument serios în favoarea contactării noastre sunt termenele limită pe care le respectăm fără probleme. Puteți fi sută la sută siguri că nu vă vom dezamăgi. Instalarea va fi finalizată la data convenită. În același timp, integritatea structurilor metalice va fi păstrată. În timpul instalării, folosim cele mai moderne tehnologii și elemente de fixare.

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?