Articol

Alpinism utilitar Cluj

Echipa de alpinism utiltar Cluj – SPIDER ALPIN

Echipa de alpinism utiltar Cluj

Ce fel de muncă face un aplinist utilitar? Care sunt metodele de lucru ? Cum arată o evaluare a riscurilor? Toate informațiile despre metoda noastră de lucru pot fi găsite mai jos. Vă rugăm să ne contactați pentru intrebari suplimentare și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

DE CE O ECHIPĂ DE ALPINISTI UTILITARI ESTE FORMATĂ ÎNTOTDEAUNA DIN CEL PUȚIN 2 PERSOANE ?

Conform IRATA ( Industrial Rope Access Trade Association este Asociatia profesionala de alpinism industrial), o echipă alpinisti utilitari trebuie să fie formată întotdeauna din minimum 2 persoane, dintre care cel puțin una este certificată IRATA nivel 3. În acest fel, siguranța mediului de munca și a tehnicienilor este garantată. Credem că acest lucru este important, pentru că vrem să efectuăm propria noastră salvare în caz de urgență. Înainte de a realiza un proiect, întotdeauna scriem un plan de salvare pentru a evita orice posibil pericol.

CUM NE PREGĂTIM PENTRU UN PROIECT DE ALPINISM UTILITAR ?

Echipa SLIDER ALPIN din Cluj lucreaza conform unui plan clar și structurat de cinci etape. Acest lucru are rolul de a crea conditiile necesare pentru ambele părți și de a evita posibile pericole și riscuri.

Etapa 1 Inventarul riscurilor

În timpul unei vizite de site, managerul de proiect identifică toate riscurile și le scrie într-un inventar și un plan de evaluare a riscurilor . Deoarece identificăm în avans toate riscurile, suntem în măsură să le evităm prin a găsi soluții în avans.

Etapa 2 Pregătirea proiectului

În continuare realizăm un plan de proiect. Aceasta include tot ceea ce vom realiza în detaliu. Acest plan de proiect include o descriere a activităților, unde sunt amplasate punctele de ancorare, care este timpul de execuție al proiectului și ce materiale și instrumente sunt necesare.

Etapa 3 Compune o echipă

În cadrul echipei noastre, tehnicienii au diferite specializări. Pe baza specializarii muncii, am format o echipă omogena de alpinisti utilitari. Echipele sunt formate din minimum 2 persoane, dintre care cel puțin un supraveghetor IRATA de nivel 3.

Etapa 4 Executarea activităților

Echipa va lucra pe baza planului de proiect. Înainte de a începe să lucrăm, metodele exacte de lucru și riscurile suplimentare sunt discutate cu toți angajații implicați într-o așa-numită „ședință de implementare a proiectulu”. Tehnicienii efectuează apoi lucrările.

Etapa 5 Evaluare

După ce toate lucrările au fost efectuate, supervizorul de nivel 3 scrie o evaluare a proiectului. Ce a mers bine și ce poate fi îmbunătățit. Acest lucru ne permite să învățăm și să ne dezvoltăm în continuare cu fiecare proiect

Echipa de alpinism utiltar Cluj lucreaza cu o echipă de alpinisti utilitari omogena și permanentă, formată din tehnicieni bine instruiți. Echipa este împărțită în mai multe grupuri care au propria lor specializare. Un grup este specializat în sudură, iar un alt grup este specializat în încercări de renovare sau lucrări de conservare. Acest lucru ne face flexibili și dislocabili pentru fiecare proiect de alpinism utilitar la Cluj sau in oricare alt loc din tara sau strainatate.

 

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?