Membru

Alpinism utilitar Cluj
Echipa alpinisti Cluj
Alpinisti utilitari SPIDER ALPIN.

În ultimii 15 ani, echipa Spider Alpin a construit un portofoliu impresionant de proiecte de alpinism utilitar, demonstrând competența și profesionalismul în diverse domenii. De la renovarea fațadelor și montarea antenelor GSM la toaletarea copacilor și lucrările de vopsitorie, cu ajutorul alpiniști utilitari, ne-am dedicat să oferim servicii de înaltă calitate pentru clienții noștri.

Email Address: office@spideralpin.ro

Phone No: 0755 312 904

Address: Cluj, Cluj-Napoca

 

Echipa alpinisti utilitari de la compania SPIDER ALPIN, realizează o gamă completă de servicii de alpinism utilitar în orașul Cluj Napoca, și împrejurimi, pentru lucrări de mare altitudine. Suntem o companie de alpinism utilitar din Cluj care activează de 15 ani.  Echipa noastră a reușit deja să se obțină cele mai bune rezultate in domeniu. Spider Alpin este formată din angajați profesioniști cu echipamente moderne, cu mai mult de 15 ani de experiență în alpinism utilitar și  în lucrări de construcții.

În ultimii 15 ani, echipa Spider Alpin a avut privilegiul de a lucra la un portofoliu variat și impresionant de proiecte de alpinism utilitar au realizat peste 10.000 de lucrări. Printre acestea se numără:

  1. Renovarea și întreținerea fațadelor clădirilor rezidențiale și comerciale
  2. Montarea și întreținerea antenelor de telecomunicații GSM și a turnurilor de comunicații
  3. Montarea și demontarea panourilor publicitare și a structurilor metalice
  4. Curățarea și vopsirea pilonilor și a stâlpilor de înaltă tensiune
  5. Spălarea și întreținerea geamurilor la înălțime
  6. Toaletarea arborilor și a vegetației în locuri greu accesibile
  7. Lucrări de etanșare a cusăturilor interpanel
  8. Instalarea și demontarea structurilor cu gips-carton

Acestea sunt doar câteva exemple din portofoliul nostru bogat de proiecte reușite. Echipa noastră de alpiniști utilitari profesioniști și dedicată a colaborat cu diverse companii, instituții și autorități, oferind servicii de înaltă calitate și soluții personalizate pentru fiecare proiect. Suntem mândri de munca noastră și continuăm să oferim servicii de top pentru a răspunde nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Profesionalismul alpinistilor utilitari de la compania SPIDER ALPIN din Cluj este redat de calitatea și diversitatea lucrărilor efectuate, precum și de lista diversă de clienți care au apelat la serviciile noastre.

Aria de acoperire este foarte extinsă.

Zonele noastre de servicii includ:  Bistrița, Alba Iulia, Baia Mare, Sibiu, Oradea, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Huneodara, Satu Mare, Timisoara și Zalău.

Echipa alpinisti utilitari de la SPIDER ALPIN din Cluj își trimite angajații la cursuri de formare profesionala , echipamente și materiale ce respecta standardul de calitate ISO 9001, deoarece vrem sa atingem mereu standardele clienților noștri.