Proiect unic

Lucrări de curătare fațadă
  • Client: Cladire birouri
  • Location: Cluj-Napoca
  • Started: julie, 2019
  • Completed: iulie, 2019

Alpinismul utilitar este foarte eficient si sigur, astfel incat puteti apela la un astfel de serviciu daca necesita in una dintre urmatoarele situatii: reparatii tencuieli ( fata de blocuri), vopsitorie si/sau zugraveli, montaje de suporti antene, montaje cabluri, termoizolatii (polistiren, vata), inchidere rosturi intre blocuri, jgheaburi, burlane, lucrari de intretinere silozuri, montare antene GSM, reparatii si intretineri acoperisuri inalte, liftari echipamente grele, toaletari arbori, aplicatii conducte, escaladari blocuri (deblocare usi), montaje componente de telecomunicatii, masuratori in zone greu accesibile, iluminare ambientala (de sarbatori), vopsit piloni, montaj spoturi / decoratiuni luminoase, diverse montaje in pereti si structuri de beton, etc.

Alpinismul industrial este o tehnologie specială pentru efectuarea lucrărilor la mare altitudine la instalații industriale și în alte instalații în care se realizează un loc de muncă urcând sau coborând funia sau folosind alte metode de promovare și asigurare. Tehnologia permite angajatului să acceseze cele mai inaccesibile locuri fără utilizarea schele, leagăne sau mecanisme de ridicare.

 

Munca unui alpinist industrial este indispensabilă nu numai în construcția de clădiri. Specialiștii obișnuiți, cum ar fi un zidărie, un spălător, un pictor etc., vor fi inutili atunci când lucrează la înălțimi, în timp ce alpinistii industriali vor efectua o mare varietate de tipuri de lucrări în aer liber. Astăzi sunt implicați în construcția de zgârie-nori , a lucrărilor de finisare, în repararea sau întreținerea fațadelor curate ale clădirii. Această muncă este considerată foarte bine plătită, dar cu un grad ridicat de pericol, prin urmare, pentru a obține această specialitate, trebuie să urmați o pregătire specială sau recalificare.

Munca unui alpinist industrial este indispensabilă nu numai în construcția de clădiri. Specialiștii obișnuiți, cum ar fi un zidărie, un spălător, un pictor etc., vor fi inutili atunci când lucrează la înălțimi, în timp ce alpinistii industriali vor efectua o mare varietate de tipuri de lucrări în aer liber

Distritbuie