Proiect unic

 

Serviciile de alpinism utilitar in constructii oferite de catre firma SPIDER ALPIN din Cluj  implica cele ma diverse tipuri de lucrari la inaltime :  vopsirea, întreținerea, curățarea, construcția, pe șantierele de lucru care includ fatadele cladirilor de inaltime mica si medie, a cladirilor zgârie-nori, turbine eoliene, platforme petroliere, miniere, uzine de energie, baraje,  construcții civile si industriale.

Profesionalismul alpinistilor utilitari de la compania SPIDER ALPIN din Cluj este redat de calitatea și diversitatea lucrărilor efectuate, precum și de lista diversă de clienți care au apelat la serviciile noastre. Aria de acoperire este foarte extinsă, firma noastră acoperind toată gama de servicii în special in zona de Nord-Vest, Nord-Est si Centru a țarii. Efectuam lucrari de alpinism utilitar in judetele : Cluj, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Timis, Arad, Satu Mare, Suceava etc.

Suntem o firmă de alpinism utilitar din Cluj, bazată exclusiv pe tehnici de alpinism utilitar profesional si industrial. După cum probabil ştiți, alpinismul utilitar industrial este o meserie riscantă, îţi desfăşori de multe ori activitatea la înălţime, fiind asigurat doar de o coardă, viaţa îţi atârnă de un fir de aţă, aproape la propriu.

 

 

Din păcate există colegi alpinişti utilitari industriali care oferă aceste servicii doar pentru că le place riscul și adrenalina, fiind foarte puțini responsabili și focusați. De aceea, câteodata apar situaţii în care cad materiale care nu ar trebui să cadă, un lucru care reprezintă un risc pentru oamenii care trec in zonă sau în unele cazuri pot să se dezechilibreze alpiniștii. Aceasta se întâmplă cel mai des din cauza amatorismului cât și a lipsei unui echipament omologat, profesionist. Un alpinist profesionist trebuie să dețină: adeverințele medicale la zi, diploma de absolvire în domeniul alpinism utilitar și echipamentul de serviciu verificat la zi.

Distritbuie